Bemutatkozunk - Egy új portfólió az élvonalban!

Kik vagyunk - Az Infinety Online Kft. egy személyre szabott sales partner program és szolgáltatás hirdetők és tartalomszolgáltatók számára.  

Kizárólag minőségi tematikus online tartalmakat és kommunikációs felületeket biztosítunk hirdető partnereinek kommunikációs és üzleti céljaik elérése érdekében. A havonta több mint 3 millió* egyedi látogatót és a hazai internetezők 67%-t elérő portfóliónk teljes körű szolgáltatást kínál ügyfeleink kommunikációs problémáira, igényeire.

Széles körű és komplex hirdetési megoldásainkat egyedi igények mentén, reális áron, a hirdetők számára a profitabilitást biztosító reális ár/érték arányon nyújtjuk. 

Piaci pozíciónk - Az Infinety portfólió elérési pozícióit tekintve a hazai on line kiadók és piaci szereplők versenyében az élvonalban szerepel! Havi elérésünk a legnagyobb kiadóvállalatokéval vetekszik, és versenyképes a legerősebb márkaértékű domainek alatt szerveződő nagy portálok egyedi látogatószámával.

Médiatulajdonosoknak - Az Infinety Online Kft. egy független, személyre szabott valódi segítséget, megoldást és szakmai partnerprogramot jelent a médiatulajdonosok számára profitjuk maximalizálása érdekében. Médiapartnereinknek személyes jelenlétet, szakmai alapokon működő értékesítési erőforrást, tanácsadást,  kapcsolati tőkét és garanciákon alapuló, átlátható üzleti működést biztosítunk.

Tartalomszolgáltató partnereink egy erős portfólió részeként a legnagyobb hirdetők látókörébe kerülnek.

∙    Személyre szabott sales partner program és szolgáltatás

∙    Garanciákon alapuló átlátható üzleti működés

∙    Szakmai és teljesítmény alapú sales erőforrás

∙    Piacelemzési tanácsadás és márkaépítési támogatás

∙    Kizárólag minőségi partnerkör - partnerminősítési rendszer


A piaci pozícióinkat részletesen bemutató prezentációnk itt, hirdetési felületeinket tartalmazó médiaajánlatunk az alábbi linken, általános szöveges bemutatkozásunk pedig itt érhető el. 

forrás*: gemius/ipsos audience 2011.