Infinety Reference - Megalakult kutatási divíziónk!


Az Infinety Reference az Infinety Online Kft. média és közönség elemzési, kutatási divíziója.

A divízió célja, hogy mélyreható közönségelemzési információkkal és ad hoc kutatási megoldásokkal adjon pontos válaszokat az ügynökségi és hirdetői partnerei problémáira. Feladata, hogy ügyfeleink a kommunikációs céljaik eléréséhez szükséges  tervezési munkájuk során pontos információkat  kapjanak  hirdetési megoldásaink megismeréséhez és leghatékonyabb használatához. A kutatási divízió és az Infinety portfólió elsődleges célja, hogy a legköltséghatékonyabban szervezett és legpontosabban célzott kampányokkal segítse ügyfeleit, kommunikációs céljainak elérésében.  

A gyakorlati munkája során az Infinety Reference® kizárólag a szakmai sztenderdeket és garanciákat  jelentő legnagyobb kutatócégek adatbázisaira támaszkodik. A divízió szolgáltatásának ereje az egyedi és bátor szakmai megközelítésében, illetve ügyfelei költséghatékony és integrált kommunikációs igényei iránti elkötelezettségében rejlik.

Az Infinety kutatási divíziója a végtelen lehetőségek közül az egyedit és a hozzáadott értéket kutatja ügyfelei  számára!

Ahhoz, hogy az Ön számára is megtaláljuk a profitabilitást biztosító kommunikációs megoldást kérjük,  hogy keressen alábbi elérhetőségeinken.