Kreativitás és minőség - Citibank


A 25 éves Citibank folyamatos és összetett marketing kommunikációt aktivitást folytat a 2011. évben is. A látványos, kreatív és hatékony megoldásokat tartalmazó kampányokban az Infinety portfólió is megtisztelő szerephez jutott.
Az Infinety portfólióban a legkülönbözőbb hirdetési megoldások találhatók meg. Ennek révén az ügyfelek bonyolult kommunikációs céljaihoz a megfelelő eszközt tudjuk biztosítani.

Ügyfél: Citibank
Kampányok: Citi Life Card, Személyi hitel
Cél: Szolgáltatásnépszerűsítések és vásárlásra ösztönzés

Kreatív felületek: Big layer

Ügyfelünk a kampányok során több alkalommal vette igénybe kreatív felületeinket, leghatékonyabb megjelenési megoldásainkat. Az eredményekhez a kreatív felületek használatán túl természetesen a  ügynökség által professzionálisan tervezett médiaválasztás és minőségi kreatívok is hozzájárultak.




Kérjük tekintse meg videóinkat is a megjelenésekről!



Oldal szponzoráció - Imázsépítés

Citi Life bankkártyájának promócióját látványos szponzorációkkal is kiegészítette, melyek nagyszerű megoldást kínálnak imázsépítési kommunikációs célokra.



Display és Retargeting megoldás

Természetesen, a display kampányok is a legmagasabb minőségi elvárások, pontos célcsoport affinitás adatok alapján lettek megtervezve. A display kampány során a hatékonyság és célzás javítása céljából retargeting megoldásunk is bevonásra került.




Képes ajánló
A jól megtervezett, széles körben alkalmazott egyedi hirdetések garantálták a kampány hosszútávú költséghatékonyságát és eredményességét.

E-DM

A még pontosabb és szélesebb elérés érdekében E-DM hirdetési megoldásunkat és adatbázisaink is igénybe vettük. A közvetlen E-DM levelek magas átkattintási arányokat produkálnak, kiegészítve a display kampányok kitűnő eredményeit.

A Citibank kampányai jól mutatják, hogy érdemes energiákat fektetni a minőségi kreatív anyagokba, felületekbe, a tudatos médiatervezésbe és a prémium oldalak hirdetési felületeibe.

Amennyiben további információra lenne szüksége, úgy kollégáink az alábbi elérhetőségen állnak szíves rendelkezésére: sales@infinety.hu.