Az Infinety 2013- ban is támogat és értéket közvetít...

Az Infinety tevékenységét egy konkrét norma és értékrend határozza meg és teszi következetessé.  Ennek az értékrendnek egyik alap egysége a társadalmi felelősségvállalás, amelynek jegyében 2013-ban  is minimum 3 millió egyedi látogatóval támogatjuk az értékteremtő szakmai, közhasznú, kulturális, egyházi ill. jótékonysági események működését.


A szakmaiság, a média, a marketing, a digitális világ hazai szereplőinek sikere fontos ügyek számunkra. Ezért lehetőségeinket, erőforrásainkat szolgálatukba állítjuk.

Evolution Social Media & Performance Konferencia


Az Év Internetes Kereskedője



Elismerjük és kiemelt jelentőségűnek tartjuk a közhasznú alapítványok gazdasági súlyát és az általuk betöltött alapvető társadalmi szerepet. Különösképpen a szociális, az egészségügyi szolgáltatások, a művészetek, a kultúra, az oktatás és a képzés, a tudományok, a kutatás és az innováció, valamint a környezetvédelem területén.

Rex kutyaotthon 1%



Katolikus egyház 1%


Református egyház 1%


Buddhista misszió 1%



Csányi alapítvány 1%


Mazsihisz  1%



Evangélikus egyház 1%



Evangélikus egyház 1%



Büszkén valljuk, hogy munkánk egyik öröme, értelme a társadalmi fejlődés számára kiemelten hasznos szereplők munkájában történő részvétel és a velük történő együttműködés lehetősége.

Kérdése esetén munkatársaink állnak szíves rendelkezésére a sales@infinety.hu címen.