Új, Családi csomaggal indítjuk a 2017-es évet


http://az616578.vo.msecnd.net/files/2016/06/11/6360121134673496121563446059_family-06.jpg
A piaci igényeknek megfelelően alakítottuk ki legújabb családi csomagunkat, mely a legkoncentráltabban éri el a családos internetezőket, havi szinten 3 milliós oldalletöltésszámot generálva a hazai internetezők közt.


Az általunk kiválasztott családi tematikájú oldalcsoport forgalmának 52%-a érkezik mobiltelefonról, így a kizárólag mobil platformon futó kampányok nem csak a fiatal internetezőket célozzák hatékonyan, hanem a kisgyermekes szülőket is.

A 18-49 éves családos női internetezők közt a csomagunk affinitása 163. Az oldalcsoport gyerekneveléssel, baba-mama tematikával foglalkozó portálokat tartalmaz. Kiemelt oldalunk a Bien.hu, mely Család rovatával, Bien-baby blogjával friss anyukákat és apukákat céloz. Pöttyöslabda.hu weboldalunk szlogenje „Minden, ami gyerek”, s az oldal azzal a céllal jött létre, hogy az elfoglalt, kisgyermekes szülőknek bababarát szabadidős programokat ajánljon. A Fittanya.hu oldalunk fiatal édesanyáknak nyújt életmódtanácsokat a még tudatosabb, mozgásban gazdag életvitel fenntartásához. Minimatiné.hu oldalunk már nem csak kisgyermekeseknek szól, hanem családi programajánlóként is funkcionál, illetve mindig kreatív ötletekkel szolgál gyereknevelés témában. Marmalade.hu oldalunk női tematikával és Csemete rovatával nem csak a családosokat, hanem gyerekvállalás előtt álló párokat is hatékonyan céloz. Hasonlóan Baba-Mama tartalomért felelősek még Bababirodalom.hu, Szeretemagyerekem.hu, Babasoldal.hu, Babafalva.hu weboldalaink.

A fenti oldalainkat 2017-től keresse az Infinety Családi csomagjában.