Látványos videobannerek az Infinetynél


A MOL legújabb kampányának célja image-ének építése volt. Ennek a célnak az elérése érdekében különleges kreatív megjelenési formákat dolgozott ki, amelyek a teljes Infinety portfólión is megjelentek. A leglátványosabb része kétség kívül a videobanner layer és szponzorációs megoldások voltak. 

A videobanner megoldás az első oldalletöltés alkalmával jelent meg és kimagasló konverziós eredményeket teljesített.

Ügyfél: MOL
Kampány: MOL Image
Cél: Image építés

A videobanner layer a figyelmet könnyen megragadó kreatív forma, amely nagyon hatásos módon közvetíti az ügyfél üzenetét.





Természetesen, a széles és hatásos megjelenés érdekében, további megjelenési formák is részt vettek a kampányban. A layerhez hasonló video bannerről is tekintse meg rövid videónkat!




A változatosságot biztosítandó, hagyományos bannerek is megjelentek oldalainkon, melyek a MOL magas minőségű kampányaihoz szokottaknak is okozhattak kellemes meglepetéseket letisztult, szépen kidolgozott képi világukkal. A bannerek mellett megjelent a Videoton győzelmét ünneplő és annak gratuláló szponzorációs megoldás is.


Amennyiben további információra lenne szüksége, úgy kollégáink az alábbi elérhetőségen állnak szíves rendelkezésére: sales@infinety.hu.