Diplomás, magas státuszú, véleményvezérek elérése

Az egyik legjobban célzó,  magas minőségű tartalmi környezetet biztosító hazai portál. A mandiner.hu a híroldalak körében a legdinamikusabban fejlődő weboldal! Oldalait havonta  több mint 200 ezer látogató keresi fel.
Az oldal sikeresen szólítja  meg a jól képzett, értékelvű, nyitott gondolkodású értelmiségieket, a fiatal, aktív rétegeket. Látogatói minősége alapján az oldalon megjelenő hirdetések leginkább a budapesti, magas társadalmi státuszú (Esomar AB) férfiakat, vállalkozó-vezetőként dolgozó, főkereső illetve a diplomás látogatókat érik el. Ezen célcsoportok aránya 30-80%-al magasabb az oldal látogatói körében, mint az internetező népesség esetén.

A Mandiner minden témában saját véleményt tükröző  tartalmi elemei (címlap, blog, vélemény, tévé, sport, autóteszt) akár jobban célozzák a diplomás férfiakat, mint az origo.hu vagy az index.hu!


Amennyiben kommunikációs céljaihoz további információkra van szüksége, úgy kérjük keressen bennünket bizalommal alábbi elérhetőségünkön: sales@infinety.hu.
Forrás: Gemius SA