Az Infinety 2012 -ben értéket támogat és közvetít!


Az Infinety él a lehetőséggel, hogy szakmai, közhasznú, kulturális és jótékonysági programokat, értékeket támogasson. Tapasztalatunk és szakértelmünk mellett kommunikációs felületeinkkel és közel 3 millió egyedi látogatónk elérésével tudjuk támogatni az értékrendünk szerint fontos kezdeményezéseket, ügyeket.


Számunkra a szakmaiság mindennapjaink legfontosabb kérdése, feladata. Ezért támogatunk minden online piac fejlődéséért dolgozó szakértőt, konferenciát, találkozót és résztvevőt.

Evolution Social Media & Performance


Media Hungary 



StartUP Underground Konferencia


A hosszútávú fenntarthatóság persze nem csak az egyes cégek fenntartására vonatkozik, hanem a természetre, a minket körülvevő élővilágra is. Az Infinety törekszik arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után az üzemelés közben és az állatvilág védelmét is előtérbe helyezi.

WWF 1%


Rex kutyaotthon 1%


A vallási és hitbeli kérdések is fontosak a mindennapi életben. Mindemellett az egyházak karitatív, közhasznú tevékenységet is végeznek, így ők is megérdemlik a támogatást.

Református egyház 1%


Katolikus egyház 1%


Persze nem csak az egyházak végeznek a közösségek számára hasznos feladatokat - mint például az oktatás, gyógyítás-, hanem magánszervezetek is. Ők is mások életét szeretnék megkönnyíteni, szebbé tenni.

Hospice Alapítvány 1%


Rákbetegek Országos Szövetsége 1%



Napfény Alapítvány 1%


Csányi Alapítvány 1%


Bátor Tábor 1%


Az Infinety a kultúrát is támogatja, hogy színvonalas szórakozások széles tárháza legyen elérhető a fiatalok számára. Művészetek útját segíteni ugyanúgy hasznos a társadalom számára.

Neston

Büszkén valljuk, hogy a társadalmi fejlődés számára kiemelten hasznos, számos terület aktív tagjainak segítünk és fogunk segíteni a jövőben is.

Ha bármilyen kérdés felmerülne, keresse munkatársainkat a sales@infinety.hu oldalon.