Finomat, egészségesen, változatosan - Ritakonyhaja.hu


A gasztroblog egy 2008. április közepén indult, egyéni szerkesztésű recept, és életmód magazin. 
Hadarik Rita gasztroblogger írja, vezeti a saját ötletei, kipróbált receptjei szerint.



A szerző missziójának tekinti a tudatos, ám szélsőségektől mentes, változatos táplálkozás népszerűsítését. Munkájában Árvai Krisztina táplálkozási tanácsadó segíti, hogy ne csak tényeket, recepteket tudjon adni, de a miértek mögé is bepillantást nyújthasson mindazoknak, akiknek fontos az egészségük. Az oldal profilja szélsőségektől, és mesterséges alapanyagoktól mentes, változatos receptek, életmód tanácsadás, élet és étel örömök.
Az oldal az Infinety portfólió gasztrokultúra, életmód csomagjának a része. 


A ritakonyhaja.hu számokban*:

  • havonta közel 70 ezer egyedi látogató keresi fel 
  • a látogatók közel 60 % - a nő 
  • a látogatók 75 % - a 18-49 éves
  • a látogatók több mint 70% - a érettségivel vagy diplomával rendelkezik 


További információ elérhető kollégáinknál a sales@infinety.hu címen. 

Forrás: Ipsos - Gemius SA: gemius/Ipsos Fusion Data, 2012-08 (15+ belföldi közönség)