Meska.hu – Saját kézzel, szívvel-lélekkel

A 2008. tavaszán alapított portál célja minél szélesebb körben népszerűsíteni a kézműves tárgyakat, növelni az egyedi, saját készítésű alkotások elismertségét, és az internet adta lehetőségeket kihasználva közelebb hozni egymáshoz a szépet, egyedit értékelő embereket. 

A „Meska” jelentése: mindenféle egyedi saját készítésű alkotás. A meskák azoknak az embereknek a barátai, akik nem elégednek meg a tucattal, akik mindig nyitva tartják a szemüket, hátha kezükbe kéredzkedik valami, ami senki másnak nincs, ami biztosan nem jön szembe az utcán, és nem találkoznak vele a szomszédnál, és senki nem dicsekszik, hogy „ó, ilyenem nekem is van”.

A Meska.hu virtuális meska-vásártéren kisebb-nagyobb táskák, különféle technikákkal készült, egyedi ékszerek, bútorok, gyermekjátékok, adventi és karácsonyi apróságok, iparművészeti ruhaneműk és kiegészítők, lakberendezési tárgyak, vagy éppen esküvői ajándékok között válogathatnak az egyedi cuccok barátai.

A Meska.hu küldetése az igényes kézműves alkotások, illetve az előállításukhoz szükséges alapanyagok internetes adásvételi lehetőségének megteremtése a méltányos kereskedelem szellemében.


Az oldal az Infinety  Életmód csomagjának a része.

További információ elérhető kollégáinknál a sales@infinety.hu címen.