Izgalmas, hatékony Video hirdetési megoldások az Infinetynél

Az Infinety a videóhirdetések piacán is a legkülönbözőbb hirdetési megoldásokat nyújtja az ügyfelei számára AV, UV, CT és fix/idő alapon egyaránt! Palettánkon megtalálhatóak az egyszerű videós banneren kívül, a legeredetibb Rich Media videó megoldások is. A Gemius Ipsos konzorcium szolgáltatása révén az Infinety video hirdetési megoldásai kiemelt előnye a pontos és teljeskörű szocidemográfiai adatok garanciája.

Ha valaki ki akar tűnni az egyre élesedő reklámzajból, akkor mindinkább hangsúlyt fektet a kreatív és figyelemfelkeltő megjelenésekre, amelyek felkeltik és aktívan fenntartják az internetezők érdeklődését. Ennek egy innovatív eszköze a videó hirdetés, mint hatékony megoldás, amelynek keretében bannerben futhat akár egy TV spot is!

A portfóliónkban felhasználhatóak hirdetésként az Ügyfél saját, Youtube-on közzétett videói is. 
A beágyazott videó megjelenhet a hirdető kérésének megfelelően a cikkek közben vagy adott oldalak esetében minden oldalon is.
Range Rover Evoque 970*250 px-es bannerben a videó tartalom lehetőségével teszi még különlegesebbé a megjelenést!Range Rover Evoque 300*600-as filmstripben is tökéletes a hatást kelt...

     

A Coke Polar szponzoráció a 970-es expand videó bannerrel...


A Kick Ass 2. 250*250-ből 800*600px-re nyílik, s már indul is a videó...


Cola videó layer


Adidas Interstitial videó tartalommal..


A National Geographic Sidekickben video megjelenés...


Openpage OTP Lakáshitel...


Johnson's Videó Layer megjelenés...


Transparent Video Overlay - Okostarifa Two...Ariel 970*200 -1000*600 -expand videó banner...PR cikkben megjelenő beágyazott videó...


Zabfalatok szinkron banner és videó layer...


A Református Egyház Karácsonyi promóció videóban...
További információért kérjük keresse munkatársainkat a sales@infinety.hu e-mail címen, készséggel állunk rendelkezésére.