Az Infinety új desktop hirdetési megoldásai


Az Infinety-nél 2015-ben bevezettük új rich média megoldásainkat, melyeket híres hegyekről neveztünk el, mégpedig kimagasló marketing-hatékonyságuk miatt. Az új felületeket bemutató négyrészes sorozatunk első epizódjában megismerkedhetnek a desktopon elérhető formátumainkkal, melyek nem csupán márkaépítésben nyújtanak maradandót, de a teljesítménymutatók terén is verhetetlenek.

Etna

Szicília még ma is működő vulkánjáról kapta nevét az óriási, 970x620-as pixelméretű megjelenésünk. A banner a menüsor alatt, teljes oldalszélességben látható a weboldalon. Használatát elsősorban edukációs és imidzs célú kampányok esetében javasoljuk, hiszen az üzenet nem kerülheti el a látogatók figyelmét.

  

Bizonyos kampányoknál az Etna hirdetési megoldás magasan átlag feletti, 1,32%-os, átkattintási arányt produkál, így a kattintás alapú hirdetések iránt érdeklődők számára is van hozzáadott értéke.

Kilimandzsáró

Afrika legmagasabb hegycsúcsa lett a névadója az egyik új rich média megoldásunknak, amely 2015-ben a teljes portfóliónkon elérhető.
A kreatív az oldal görgetésekor a képernyő tetején rögzül, a tartalom alulról úszik rá, így a kontent interakcióba lép a megjelenéssel és magára vonja az olvasó figyelmét. A formátum márkaépítésben kiváló, segíti a pozitív márkaasszociációt.


A Kilimandzsáró a beépített megjelenési formák teljesítményének többszörösét is képes elérni – tapasztalataink szerint egyes esetekben a 2%-os CTR is megvalósítható.
A Kilimandzsáró akár többféle bannerméretben is elérhető.

Csomolungma

A Mount Everest csúcsára feljutni nem kis teljesítmény. A tibeti nyelvben Csomolungmaként ismert rekordmagasságú hegységről elnevezett banner az Infinety rich média-tárát impozáns 1050 pixel magas megjelenésével gazdagítja. A banner a weboldal jobb sávjában jelenik meg, hosszának köszönhetően több görgetést követően is a képernyőn marad, így garantáltan nem kerülheti el a látogató figyelmét.


Magassága révén nem mindennapi megjelenési lehetőséget biztosít, különleges üzenetet képes továbbítani a látogató számára. Mindemellett fantasztikus teljesítménymutatókat produkál, átkattintási aránya stabilan 0,3% körül alakul!

További információért a bemutatott felületekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat a sales@infinety.hu címen!