Az Infinety új videós formátumai

Az Infinety-nél 2015-ben bevezettük új rich média megoldásainkat, melyeket híres hegyekről neveztünk el, mégpedig kimagasló marketing-hatékonyságuk miatt. Az új felületeket bemutató négyrészes sorozatunk második epizódjában megismerkedhetnek a videós formátumainkkal, melyek látványos kialakításukkal ragadják meg a látogatók figyelmét.

Videó Olümposz

A görög mitológia szerint Olümposz hegyén az istenek laknak, akik különböző alakot öltve ereszkednek le az emberek közé. Ugyanezt teszi a Videó Olümposz névre hallgató rich média formátumunk is, amely többféle méretben képes megjelenni a weboldalon.

A banner kétfázisú, egy szabadon választott beágyazott bannerméretben indul videós formában, mely kattintást követően full screen overlay videólejátszássá alakul. A videó interaktív, hangot is le tud játszani, megállítható, tekerhető, nagyítható és kicsinyíthető. A videó környezete egyedileg színezhető vagy akár brandingelhető.



A mozgókép hamar felhívja a látogatók figyelmét, erről tanúskodik a 18%-os megnyitási arány: megközelítőleg minden 5. látogató kezdi el lejátszani nagy méretben a videót.

A videó hosztolását legalább 500 ezer forintos megrendelő esetén az Infinety állja. A megjelenés esetén képesek vagyunk nemcsak a „belekattintást”, hanem a videó „végignézését” is mérni.


Videó Mont Blanc

Az Alpok legmagasabb hegye a Franciaországban található Mont Blanc, – vagy ahogy a helyiek nevezik– „fehér hölgy”. Erről a hegyről kapta nevét látványos, de diszkrét Videó Mont Blanc formátumunk.

A videó kis buborék-formában kezd el futni a site bal sávjában. A látogató a bannert felnagyíthatja egy nagyobb méretű körré, úgy, hogy a videó lejátszása nem szakad meg. A harmadik fázisban full screen videólejátszás érhető el. A banner minden formában kattintható, így a látogató bármikor könnyen továbbléphet a landing oldalra. 


A második és harmadik fázisban a videó hanggal is megtekinthető, előre és hátra tekerhető, megállítható. A formátum sikerességét mutatja, hogy minden 4. látogató, aki találkozik a bannerrel, továbbkattint a hirdető landing oldalára.

A videó hosztolását legalább 500 ezer forintos megrendelő esetén az Infinety állja. A megjelenés esetén képesek vagyunk nemcsak a „belekattintást”, hanem a videó „végignézését” is mérni.

További információért a bemutatott felületekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat a sales@infinety.hu címen!