Portfóliónk bemutatása: Ezermester.hu

Az Ezermester újság Magyarország legrégebbi, mondhatjuk legpatinásabb barkács lapja, immár 47 éve áll az Olvasók szolgálatában. 1997 őszétől az Internet világhálózaton is olvasható a www.ezermester2000.hu és www.ezermester.hu címen. 

Az oldal segíti és informálja az olvasókat, legyen szó házépítésről, lakásberendezésről, felújításról, kertápolásról, vagy hobbiból végzett tevékenységről. Ezzel párhuzamosan nem titkolt célunk az iparos réteg elérése; gép-, szerszám-, anyag- és technológia bemutatóink egy része nekik is szól. Az Ezermesterben megjelenő hirdetések célzott közönséghez jutnak el.

Jelenleg a Google Analytics számai szerint, több mint 200 ezer egyedi látogató keresi fel az oldalt havonta. Az oldal Gemius -ban és Webauditban történő mérése novemberben megkezdődik.

Az Ezermester.hu - ról bővebben az alábbi linken elérhető médiaajánlatból tájékozódhat. Az értékesítési képviseletet az Infinety látja el. További információkkal kapcsolatban kollégáink a  sales@infinety.hu címen állnak rendelkezésre.