Az Infinety új mobil formátumai

Az Infinety-nél 2015-ben bevezettük új rich média megoldásainkat, melyeket híres hegyekről neveztünk el, mégpedig kimagasló marketing-hatékonyságuk miatt. Az új felületeket bemutató négyrészes sorozatunk záróepizódjában megismerkedhetnek a mobilon elérhető új formátumainkkal, melyek kreatív és egyedi megjelenési lehetőséget nyújtanak az egyre jelentősebb mobilos platformon.

K2 Mobil


Új mobilos megjelenésünket nem véletlenül neveztük el K2-nek, hiszen ez a hegycsúcs 8611 méteres magasságával a Himalája egyik legmagasabb pontja.

A 480x480-as méretű banner görgetés hatására egy másik képpé alakul át. Amellett, hogy nagyon látványos, a felhasználók valamelyik képre kattintva tovább jutnak a hirdető mobilra optimalizált landing oldalára.


Csúcsokat döntünk: ezúttal a K2 mobilt másztuk meg, a Quaestor jóvoltából!
Posted by Infinety Online Kft. on 2015. február 23.


Fuji Mobil

A Japánok szent hegye inspirálta egyik legizgalmasabb mobilos megjelenésünket, a Fuji-t. A banner 320x800 pixel nagyságú, a kreatív scrollozás közben jelenik meg a tartalom mögötti üres részekben.


Chimborazo Mobil

A Chimborazo egy Ecuadorban található, inaktív vulkán. A Chimborazo mobil formátumunk azonban névadójával ellentétben nagyon is aktív. A banner lényege, hogy a megszokott landing page mellett a kreatív egy kiválasztott részére történő kattintás azonnali hívásindítást eredményez. Azoknak a hirdetőknek ajánlott, akik Call Center szolgáltatást üzemeltetnek, hiszen a banner segítségével mindössze egy érintéssel kapcsolatba léphetnek a jelenlegi vagy potenciális vásárlóikkal.


A banner alapértelmezetten 480x480 pixel nagyságú, külön mérhető a hívásindító elemre való kattintás, a kreatív hívásgombon kívüli részre történő klikkeléssel pedig a hirdető weboldalára juthat a látogató.

Inspiration 3D és Inspiration Zoom Mobil

Inspiration-re keresztelt két megjelenésünk térbeli hatású kockát formál, melynek négy oldalára különböző kreatív helyezhető el. Az Inspiration 3D mobil banner esetén, a kockán oldalirányú görgetéssel lehet lapozni a hirdetések között.


Az Inspiration Zoom mobil kreatívnál az oldalakat oldalirányú görgetés vagy zoom effekt segítségével lehet váltani.


Videó Olümposz Mobil

A desktopon Olümposz névre hallgató rich média megoldás mobilra fejlesztett párja. A 480x120-as beágyazott méretben futó kreatívra kattintva érhető el a teljes képernyős videós megjelenés, amely full page layer formában kerül a mobil képernyőjére.


További információért a bemutatott felületekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat a sales@infinety.hu címen!