Az Infinety új rich média megoldásai

Az Infinety-nél 2015-ben bevezettük új rich média megoldásainkat, melyeket híres hegyekről neveztünk el, mégpedig kimagasló marketing-hatékonyságuk miatt. Az új felületeket bemutató négyrészes sorozatunk harmadik epizódjában megismerhetik a kimagasló konvertáló-képeséggel rendelkező Mont Petit és professzionális márkaépítő Grand Teton névre keresztelt megoldásainkat.

Mont Petit


A szöveges linkhez és a képes ajánlóhoz hasonlóan nem túl feltűnő, de annál magasabb konverziós arányt elérő formátumunk a Mont Petit, mely az oldal széléhez tapadva márkázott megjelenést nyújt a hirdetők számára. Kimagasló konvertáló képességét pont annak köszönheti, hogy csak az kattint a kreatívra, aki tényleg érdeklődik a termék vagy márka iránt.




Grand Teton

Izgalmas rich media megjelenésünk a Grand Teton, amely hatalmas, hiszen a weboldal teljes hátterét helyettesíti, és egyeduralkodó, mert nem tűr meg maga mellett más formátumot, így a hirdető exkluzív módon jelenhet meg a weboldalon a versenytársak kizárásával.

A Grand Teton a szponzorációhoz hasonlóan megváltoztatja az oldal hátterét és a bannerhelyeket is áttetszővé teszi, így láthatóvá válik a tartalom mellett a háttér is. Elsősorban azon hirdetőknek ajánljuk, akik márkát szeretnének építeni.

Példa Grand Teton hirdetésünkre:


További információért a bemutatott felületekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat a sales@infinety.hu címen!